Активност категорије: Физичко васпитање

Дечија атлетика – примена савремених метода у раду са ученицима и школска атлетска такмичења

 Дана, 26.фебруара 2020.године, у ОШ “Васа Пелагић”, одржан је семинар под називом “Дечија атлетика – примена савремених метода у раду са ученицима и школска атлетска такмичења”. Водитељи семинара су били гости из Атлетског Савеза Србије из Ниша и Крушевца а међу њима и председник удружења педагога физичке културе професор Небојша Стојановић. Семинар је организован у …

Дечија атлетика – примена савремених метода у раду са ученицима и школска атлетска такмичења Read More »

Поново најбољи!

  Одбојкашке екипе ОШ „Васа Пелагић“ оствариле су поново велики успех, освојивши 1. место у мушкој конкуренцији и 1. место у женској конкуренцији на Општинском турниру у одбојци за школску 2019/2020.годину.   Честитамо нашим ученицама и ученицима на овом успеху, као и њиховом наставнику Љубиши Станковићу.  

Светосавски турнир

  Одбојкашке екипе ОШ „Васа Пелагић“ оствариле су велики успех, освојивши 1. место и у мушкој и у женској конкуренцији на Светосавском турниру у одбојци.  Честитамо нашим ученицама и ученицима на овом успеху, као и њиховом наставнику Љубиши Станковићу.  

ДАН ШКОЛЕ

  106-а годишњица школе протекла у ведром расположењу. Најзаслужнији су ученици 5-1, који су нас насмејали представом на енглеском језику.  

Чепом до осмеха

Чепом до осмеха Ученици наше школе учествовали су у акцији “Чепом до осмеха”, и још једном показали светлу страну дечје хуманости. Прва фаза прикупљања чепова је завршена! Настављамо с осмехом за неки нови осмех!